fbpx
Meteen naar de inhoud

EMDR en EFT

EMDR (Eye Movement Desensitisation and Reprocessing) en EFT (Emotional Freedom Techniques) zijn zeer effectieve vormen van psychotherapie voor het genezen van emotionele problemen. Alle emotionele problemen ontstaan door ervaringen die negatieve opvattingen tot gevolg hebben. Beide methoden kunnen ertoe bijdragen dat deze ervaringen snel en doeltreffend worden verwerkt.

Relatiebegeleiding

Voel je je vaak niet gehoord en niet gewaardeerd in de relatie met je partner of met een ander belangrijke persoon in je leven? Heb je behoefte aan meer verbinding? 

Relatiebegeleiding gaat je meer inzicht geven in jezelf en in de relatie. Het zetten van vervolgstappen door dit inzicht vraagt moed en doorzettingsvermogen. Begeleiding is in sommige gevallen onmisbaar en vaak van grote toegevoegde waarde. De cirkel waar je samen in zit, wordt dan doorbroken….

Familieopstellingen

In bijna elke situatie maak je deel uit van een systeem zoals: je familie, je werk, je sportclub, enz. Het opstellen van een systeem laat je letterlijk de onderlinge verhoudingen, je verbintenis en mogelijke oorzaken van problemen in het systeem zien.