fbpx
Meteen naar de inhoud

Reviews

Willeke is een mooi mens met een sterke persoonlijkheid en helemaal in haar element op haar werk. Zij is oprecht geïnteresseerd in de mens die tegenover haar zit en biedt een veilige ruimte waarin alles geuit kan worden. In combinatie met haar geduld en natuurlijke rust is zij een coach die ik van harte kan aanbevelen.
Stef Merlijn
coach en softwareontwikkelaar
Willeke is warm en invoelend, maar tegelijkertijd ook gefocust op het resultaat. Ze weet heel knap je steeds naar je gevoel te brengen zonder dat ze daarbij alle details hoeft te weten. Dat werkt erg prettig. In heel korte tijd voelde ik al een enorm verschil.
Anoniem
documentaire maker/ regisseur
Als ondernemer heb ik Willeke vele jaren geleden voor de eerste keer ontmoet. We voerden toen werkzaamheden (begeleiding en coaching) uit voor eenzelfde bedrijfsrelatie. Het was een opdracht in het kader van een grote reorganisatie die veel consequenties had voor de mensen die daar werkten. Integriteit, zorgvuldigheid en inlevingsvermogen zijn voor mij de woorden die haar kenmerken. Waarbij het resultaat niet uit het oog wordt verloren omdat Willeke hecht aan het behalen van concrete resultaten. Resultaten voor de organisatie en voor de mensen die in die organisatie werken. Een vakvrouw die ik van harte wil aanbevelen bij organisaties en individuen die begeleiding zoeken bij personeels- of persoonlijke problematieken.
Paul Schmidt
Ondernemer
Willeke is vriendelijk, begripvol, empatisch maar weet ook de juiste persoonlijke afstand te bewaren tijdens de sessies. Zij is naar mijn visie een coach, psycholoog die een natuurlijke manier heeft van werken en ook goed de cliënt weet aan te voelen. Het voelt natuurlijk aan en niet mechanisch. Daar bedoel ik mee het strikt volgen van een protocol. Zij zorgt er ook voor dat ik mij op mijn gemak voel en openlijk durf te praten tijdens de sessies zonder het gevoel te krijgen dat ik beoordeeld wordt. Ik zou zeggen een super samenwerking, want dat is de gedachte die ik erbij heb.
Lucien Kraag
zelfstandig ondernemer
OM MENSEN IN BEWEGING TE KRIJGEN, MOET JE WETEN WAT ZE TEGENHOUDT….. Willeke is als triggercoach, trainer en psycholoog gespecialiseerd in het helpen van mensen die het lastig vinden een beweging in te zetten die nodig is om verder te komen. Omdat er iets is wat hen tegenhoudt. In veel gevallen zijn dit negatieve ervaringen in het verleden die effect hebben op houding en gedrag. Triggers zijn gebeurtenissen ofwel prikkels, die effect hebben op mensen omdat ze een directe of indirecte verbinding leggen met de negatieve ervaringen. Zowel in persoonlijke relaties als in samenwerken in teams zijn triggers de bron van ongewenste situaties. Als triggercoach gaat Willeke op zoek naar deze triggers en leert mensen hier op een andere manier mee om te gaan zodat ze uiteindelijk wel de gewenste beweging in gang kunnen zetten. Willeke wordt geschetst als een warm en empatisch persoon die in staat is een veilige situatie te creëren waardoor mensen zich sneller openstellen. Ze is een betrouwbare en gedreven professional die resultaatgericht werkt. Zij streeft er naar om mensen weer in contact brengen met hun (veelal verborgen) sterke eigenschappen en ze te stimuleren om deze in te zetten in plaats van hun leven te laten leiden door de negatieve eigenschappen en gevoelens. Met haar groot inlevingsvermogen en eigen levenservaring op gebied van persoonlijke ontwikkeling en relaties is Willeke een waardevolle coach die diepgang weet te combineren met daadkracht. Veel mensen hebben inmiddels ervaren dat ze weer in beweging kunnen komen omdat ze weten wat hen tegenhoudt.
Ton van Kattenbroek
communicatieadviseur en creatieve coach