Creëer(t) ruimte in je leven en werken

Last van woede aanvallen, ruzies, heftige emoties, irritaties, blokkades?

Wilt u op een snelle manier effectiever omgaan met spanningsvolle situaties, zowel zakelijk als privé? 

Dan is Triggercoaching dé manier! 
U bent bij mij aan het juiste adres als u op zoek bent naar deskundige, praktische en resultaatgerichte hulp op dit gebied.

Hoe zou het zijn als veranderprocessen soepeler zouden verlopen? Als er helder en open wordt gecommuniceerd? Of wanneer jullie steeds meer zouden samenwerken vanuit verbindend vermogen?

Als leider van een organisatie hebt u veel ballen in de lucht te houden. De intermenselijke kant schiet er ongewild nog wel eens bij in. Soms ook gewoon omdat hiervoor geen tijd beschikbaar lijkt te zijn. Met als gevolg dat veranderprocessen lijken te stagneren en er ontstaat vaak ook gedoe onderling. Procesbegeleiding kan dan dé oplossing bieden. 

Triggercoaching

Als de voortgang bij veranderprocessen stagneert en er gedoe is, kan dit de voortgang van het proces enorm belemmeren.; dit geldt ook voor lang opgespaarde frustraties die niet worden geuit.
In de onderstroom gebeurt van alles en dit werkt altijd door in het dagelijkse proces.
Vrijwel iedereen wil het belang van de organisatie dienen.
Juist door die betrokkenheid is het soms lastig om op afstand te kijken wat er precies gebeurt.
Een procesbegeleider biedt dan uitkomst.

Reviews

Als ondernemer heb ik Willeke vele jaren geleden voor de eerste keer ontmoet. We voerden toen werkzaamheden (begeleiding en coaching) uit voor eenzelfde bedrijfsrelatie. Het was een opdracht in het kader van een grote reorganisatie die veel consequenties had voor de mensen die daar werkten. Integriteit, zorgvuldigheid en inlevingsvermogen zijn voor mij de woorden die haar kenmerken. Waarbij het resultaat niet uit het oog wordt verloren omdat Willeke hecht aan het behalen van concrete resultaten. Resultaten voor de organisatie en voor de mensen die in die organisatie werken. Een vakvrouw die ik van harte wil aanbevelen bij organisaties en individuen die begeleiding zoeken bij personeels- of persoonlijke problematieken.
Paul Schmidt
Ondernemer
Willeke is een mooi mens met een sterke persoonlijkheid en helemaal in haar element op haar werk. Zij is oprecht geïnteresseerd in de mens die tegenover haar zit en biedt een veilige ruimte waarin alles geuit kan worden. In combinatie met haar geduld en natuurlijke rust is zij een coach die ik van harte kan aanbevelen.
Stef Merlijn
Coach en softwareontwikkelaar

Procesbegeleiding relatiegerelateerd

Als de voortgang bij veranderprocessen stagneert en er gedoe is, kan dit de voortgang van het proces enorm belemmeren.; dit geldt ook voor lang opgespaarde frustraties die niet worden geuit.
In de onderstroom gebeurt van alles en dit werkt altijd door in het dagelijkse proces.
Vrijwel iedereen wil het belang van de organisatie dienen.
Juist door die betrokkenheid is het soms lastig om op afstand te kijken wat er precies gebeurt.
Een procesbegeleider biedt dan uitkomst.

Wanneer procesbegeleiding?

 • Als de voortgang bij veranderprocessen stagneert.
 • Als de samenwerking verbeterd kan worden.
 • Als er gedoe is onderling en met elkaar kom je er niet uit.
 • Als er teveel dingen niet worden uitgesproken.

Voor wie?

 • Raad van Bestuur
 • Directie
 • Management

Wat doe ik als procesbegeleider?

 • Sparringpartner zijn bij vraagstukken op het gebied van intermenselijk contact.
 • In een veilige setting ruimte creëren, zodat kan worden gedeeld wat er leeft. Met andere woorden: ontdekken wat er in de onderstroom leeft.
 • Conflicten en weerstanden helpen omzetten in een meerwaarde voor het proces, waarbij ik streef naar consensus en een win-win situatie.
 • Helpen inzicht te krijgen in de aanwezige groepsdynamiek.
 • Optimaal gebruik maken van de diversiteit tussen mensen.
 • Bewustmaken van de verschillende manieren van communiceren.
 • Facilitator bij transities.
 • Borging van gemaakte afspraken.

Wat doe ik niet?

 • Begeleiden van nieuwe werkprocessen.
 • De expertbenadering op de inhoud of de aanpak processen.
 • Begeleiden op de inhoud.
 • Vertegenwoordigen van organisatiebelang.

Wat is het uiteindelijke resultaat van de procesbegeleiding?

Hoe werk ik?

In de praktijk

Reviews

Ik ben bij Willeke terecht gekomen nadat ik enkele weken daarvoor een avond had overgewerkt en naar huis wilde gaan toen er opeens een verwarde man voor me stond in het kantoorgebouw waar ik werk. Ik ben weggekomen maar vond het sindsdien lastig om naar mijn werk te gaan. Het was alsof de gevoelens van die gebeurtenis steeds opnieuw terugkwamen zodra ik het gebouw binnenstapte. Het is ongelooflijk hoe snel Triggercoaching effect had. Eén sessie was voldoende en ik ga nu weer met plezier naar mijn werk!
Vrouw
42 jaar
Man
52 jaar
De waarde van Triggercoaching voor mij zit vooral in het feit dat het me aan het denken heeft gezet. Of misschien beter uitgedrukt.....aan het voelen heeft gezet. Ik geloof in het feit dat het verleden je heeft gemaakt tot wie je bent en dat terugkijken weinig zin heeft. Daar ben ik eerlijk gezegd (deels) op teruggekomen. Omdat sommige belevenissen in het verleden bij mij hebben geleid tot overtuigingen die "geluk" en "functioneren" in het heden en de toekomst in de weg zitten. Willeke heeft mij dat inzicht gegeven en geholpen stappen te zetten te veranderen op een manier die ik zelf wil. Op een hele plezierige en positief confronterende manier.
Vorig jaar november kwam ik bij Willeke terecht op aanraden van een collega. Ik zat niet lekker in mijn vel, had hele heftige hoofdpijn sinds een halfjaar. Ik kwam erachter dat ik te veel dingen had opgekropt, emoties had weggestopt. Willeke liet me kennismaken met Trigger coaching. Ik vond het heel spannend, weet ik nog. Ik ben heel blij dat ik het heb ondergaan, ook al zag ik er soms heel erg tegenop, omdat er bij mij veel emoties loskwamen. Met behulp van Willeke sta ik weer beter in het leven. Ik kan dingen meer loslaten en relativeren. De manier waarop Willeke werkt, vind ik zeer prettig: ze is transparant, zonder oordeel, geeft vertrouwen en houdt op een prettige manier een spiegel voor. Dankjewel Willeke en tot over een paar maanden!
Vrouw
31 jaar
Groep online

Groep online

maximaal 12 personen: 3 uur

meer info

Groep in de praktijk 6

Groep in de praktijk

maximaal 8 personen: 6 uur

meer info

Retraite

Groep in de praktijk

maximaal 8 personen: 3 maanden

meer info

Veel gestelde vragen

Als je het fijn vindt om te leren met en van anderen en ook als je behoefte hebt om verbinding met gelijkgestemden te ervaren, zijn groepsbijeenkomsten van enorme waarde. Door met kleinere groepen te werken aan je eigen proces, brengt het je ontwikkeling in een stroomversnelling.

Sommigen vinden het te spannend in een groep en kiezen liever eerst voor een individuele begeleiding. Uiteraard kun je ook om andere redenen kiezen voor een individueel traject.

Je meld je aan via ‘Neem contact met mij op’.  Deze knop vind je op de pagina Moeiteloos Bestaan bij Groepen.

Het verwerken van betalingen achteraf vraagt meer administratieve handelingen. Op de factuur die je ontvangt staat meteen vermeld dat het bedrag is voldaan. De verwerking in mijn administratie is hiermee meteen afgerond.

Je kunt 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Je kan dan in de eerstvolgende nieuwe groep aansluiten. Wanneer je niet tijdig afzegt dan wordt het bedrag niet verrekend.

Dit is afhankelijk van de vorm die je kiest.
Hier vind je meer informatie over de verschillende bijeenkomsten.

De ervaring leert dat sommigen eerst  over een drempel moeten. Vaak na een eerste ervaring zien ook zij de voordelen van het online werken. Het is voordeliger, kost je minder tijd ook omdat je niet hoeft te reizen én het werkt minstens zo effectief.

Online kan je ook prima in kleine groepjes werken, waardoor iedereen aan bod komt.